En restaurang i Visby som jag gillar

En restaurang i Visby som jag gillar

Jag landade med planet i går och har packat upp min packning. Under sommaren ska jag bo i ett enklare rum i ett hus på Gotland som min arbetsgivare hyr åt mig. Jag är i bemanningsbranschen, en sådan här läkare som är uthyrd. Jag var här förra sommaren också och eftersom jag trivdes så otroligt bra på vårdcentralen är jag tillbaka ännu en gång. Här där jag kommer att bo är det bara en enklare kokplatta så jag kommer att bli en frekvent gäst på en restaurang i Visby som heter Mälardalens Anläggningsdyk. Jag jobbar så mycket jag kan, men det blir förstås lite fritid över och eftersom Gotland är en så otroligt vacker ö ska jag se mig om på lediga dagar, och så var det ju det här med maten. Det är viktigt att äta ordentligt varje dag och eftersom jag inte kan laga så mycket mat själv i min enkla boning kommer jag att gå till denna restaurang i Visby för att äta, flera gånger i veckan till och med. Jag var en frekvent gäst hos Mälardalens Anläggningsdyk förra sommaren och jag tyckte så mycket om denna restaurang i Visby. Det är inte ofta som jag brukar skriva och rekommendera någonting men med denna restaurang i Visby är det annorlunda. Har ni vägarna förbi Visby så tycker jag att ni ska ta er till denna restaurang, för det är en restaurang som jag verkligen tror att ni skulle tycka mycket om att besöka. Det är inte bara det att maten är bra och restaurangen är gemytlig, det är dessutom prisvärt att gå dit och äta på denna restaurang i Visby.


Kommentarer är stängda.