S.Sköld Byggentreprenad

S.Sköld Byggentreprenad

Jag har köpt hus mest att ha som sommarnöje, rätt så billigt, för det ligger lite bortom all ära och redlighet mitt ute på landet. Men det är exakt ett sådant avskilt läge jag älskar. Det är väl lite si och så med standarden. Egentligen så har hela huset ett omfattande behov av renovering och jag är född med tummen mitt i handen. Därför började jag att höra mig för på bygden, om någon kunde rekommendera mig ett företag som skulle kunna hjälpa till. Jag fick då från flera håll och kanter höra, att hjälp till renovering i Löddeköpinge var det många som fått, av ett företag som heter S.Sköld Byggentreprenad, dessa goda nyheter vill jag dela med er! 

 

Jag är förstås väldigt glad över att det finns folk här i Löddeköpinge som ville hjälpa mig att hitta ett företag som skulle kunna hjälpa, för jag är inte härifrån och har inget kontaktnät eller kännedom om vilka företag som är bra. Nu har jag förstås inte råd att renovera hela huset på en gång, men nu är i alla fall köket nyrenoverat av S.Sköld Byggentreprenad, och nästa vecka kommer de hit igen för att renovera fasaden. Hantverkarna är jätteduktiga och utan att det kostat allt för mycket, har här blivit en rejäl uppdatering på mitt hus. Bättre kommer det bli allt vad det lider. Alla som behöver hjälp med någon renovering i Löddeköpinge skulle nog tycka att det här är ett bra företag. De som jobbar med att renovera är välkända för att arbeta kvalitativt. Det går som sagt få god hjälp med sin renovering här i Löddeköpinge, men ni som vill ha hjälp med någon renovering i Lomma eller Staffanstorp kan också höra av er till S.Sköld Byggentreprenad. 


Kommentarer är stängda.