Äntligen är här nymålat

Äntligen är här nymålat

Hej på er! Grymt roligt att ännu en gång skriva ett inlägg. För att det ska bli någon ordning på mig har jag bestämt att skriva ett inlägg om dagen forstättningsvis. Det har tyvärr kunnat gå alldeles för länge mellan inläggen och nu har några läsare hört av sig och riktigt varit arga för att det inte kommer tillräckligt med inlägg. Ja, ja, jag hoppas att ni kommer tycka om det här inlägget som ska handla om ett företag som finns till för den som behöver hjälp inom måleriarbeten i Nättraby med omnejd, och namnet på det här företaget är Karlskrona Färg & Fixarservice

Så här är dert förstår ni att jag har anlitat detta företag eftersom det var många år sedan huset blev målat och tapetserat. När jag fick för mig att möblera om och tog ner tavlorna från väggen i vardagsrummet så såg man hur tapeten var blekt överallt utom där tavlorna suttit. Nu är jag långt ifrån någon expert på att måla och tapetsera för egen maskin så det var därför jag tog och hörde av mig till Karlskrona Färg & Fixarservice, ett företag som min bror och hans fru rekommenderade mig att anlita. Nu har det riktigt blivit som ett helt nytt hus, det är snyggt och fräscht igen. Det här är som sagt ett företag som kan stå till er tjänst om ni behöver hjälp med måleriarbeten i Nättraby eller om ni bor i närheten, till exempel i Karlskrona. Det här företaget kan utföra det mesta inom måleriarbeten i Nättraby med omnejd men även lite enklare jobb inom snickeri. Hör av er till den vetja eller kika in på hemsidan där ni kan läsa mer om företaget. 


Kommentarer är stängda.